Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Γιατί γίνεται ό,τι πουν οι Γερμανοί στην ΕΕ και δεν κουνιέται φύλλο;




Είμαστε άραγε ομαδικά τυφλοί όλοι οι Ευρωπαίοι;


Δεν βλέπουμε άραγε ότι τα πάντα κινούνται κάτω από τη βούληση και τις εντολές της γερμανικής κυβέρνησης; Δεν βλέπουμε άραγε όλοι ότι τα όργανα της ΕΕ, με πρώτο και καλύτερο το Ευρωκοινοβούλιο, είναι απλές πολιτικές «γλάστρες», χωρίς καμία απολύτως εξουσία;


Όχι βέβαια, δεν είμαστε τυφλοί. Προφανώς και όλοι τα βλέπουμε όλα αυτά. Δεν πρόκειται για

κάποιο ευφάνταστο συνομωσιολογικό σενάριο κάποιων γραφικών συνομωσιολόγων. Είναι η καθημερινή πολιτική πρακτική της ΕΕ. Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά; Γιατί όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ακολουθούν σαν υπνωτισμένες τη γερμανική κυβέρνηση και γιατί οι λαοί δεν αντιδρούν;


Όλα αυτά γίνονται γιατί οι ευρωπαϊκές οικονομικές ολιγαρχίες των διαφόρων κρατών, στις οποίες φυσικά ανήκει και η ελληνική, προκειμένου να ελέγχουν και να εκμεταλλεύονται πλήρως τους λαούς τους, έχουν αναθέσει σιωπηρά ρόλο οικονομικού «χωροφύλακα» στην γερμανική κυβέρνηση, την οποία έχουν βάλει μπροστά και η οποία εξάλλου έχει στο DNA της την ιδεοληψία της ευρωπαϊκής κυριαρχίας, έστω και δοτής αυτή τη φορά.


Έτσι, οι μεν ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οι οποίες ελέγχονται και καθοδηγούνται από τις εσωτερικές οικονομικές ολιγαρχίες, είναι υποχρεωμένες κι αυτές να ακολουθούν, καθ” υπόδειξη, τη γερμανική κυβέρνηση, οι δε λαοί είναι θεσμικά και πληροφοριακά δεμένοι χειροπόδαρα, έχουν εξουδετερωθεί και δεν μπορούν να αντιδράσουν. Τόσο απλά, αλλά και τραγικά.


Σε ότι αφορά εμάς τους Έλληνες, χρησιμοποιούμαστε σήμερα ως το ιδανικό παράδειγμα τρομοκράτησης και πλήρους καθυπόταξης των ευρωπαϊκών λαών.






















Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/05/blog-post_747.html#ixzz3aNKTJG82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου