Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΑΒΑ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!







ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!


Στο τέλος αυτού του άρθρου παρέχονται links με πηγές/αποδείξεις για τα παρακάτω...


Τριακόσια τρία τρισεκατομμύρια δολάρια σε παράγωγα φορτώθηκαν στις πλάτες των φορολογούμενων Αμερικανών τον Δεκέμβριο του 2014. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των παροχών από τα swaps και αφού ενσωματώθηκαν ορολογίες του citigroup σε νομοσχέδιο, επιτρέποντας έτσι σε συγκεκριμένα χρηματοπιστωτικά ινστιτούτα να ανταλλάξουν ειδικά οικονομικά παράγωγα διαμέσου θυγατρικών οι οποίες ήταν ασφαλισμένες από την FEDERAL DEPOSIT INSURANCE CORPORATION. Ολόκληρο το ποσό που νομιμοποιήθηκε είναι τώρα ευθύνη των Αμερικανών φορολογούμενων οι οποίοι δεν έχουν τίποτα ισάξιο για να στηρίξουν μια τέτοια πρωτοφανή ενέργεια. Για αντάλλαγμα δόθηκαν στην κυβέρνηση 1.1 τρισεκατομμύρια δολάρια για ασύστολη σπατάλη.

Το αμερικανικό κογκρέσο, πουλημένο όσο ποτέ άλλοτε, ευτυχώς κατήγγειλε την πρόταση και προσάρμοσε αλλαγές που αναφέρονται παρακάτω. Αυτή η ανταλλαγή δεν είναι η πρώτη που έχει συμβεί, παρόλα αυτά πρέπει να είναι η τελευταία. Η παγκόσμια οικονομία, η οποία συρρικνώθηκε από αυτή τη συμφωνία, έχει συνολικό χρέος περίπου 70 τρισεκατομμύρια δολάρια. Πρακτικά το ένα πέμπτο αυτού του ποσού κατοχυρώθηκε στις αγορές από την παραπάνω συμφωνία. Μικρές αναταράξεις, όπως η αθέτηση της καταβολής των 1.6 δισεκατομμυρίων ευρώ της Ελλάδος στο διεθνές νομισματικό ταμείο 30/6/2015 ή μία άλλη αθέτηση καταβολής 6.7 δισεκατομμυρίων στο ECB 5/7/2015, μπορούν να προκαλέσουν μία τεράστια αλυσιδωτή αντίδραση αθετήσεων καθώς οι αγορές είναι πρακτικά γυμνές μπροστά σε ένα τέτοιο γεγονός.

Το FIAT χρήμα (το χρήμα που είναι ανύπαρκτο – χωρίς αντίκρισμα- χωρίς αξία), το οποίο τυπώνεται κατά βούληση, σε μία παγκόσμια οικονομία που κυριαρχείται από τις αγορές και παρ όλη την ύπαρξη των υποτιθέμενων κανόνων των αγορών, δεν θα διατηρήσει έναν ικανοποιητικό μηχανισμό αυτό-ελέγχου ο οποίος και ελέγχεται από την ελίτ των τραπεζιτών.

Το χρήμα παράγεται από τους ανθρώπους (εργατικό δυναμικό) και διαχειρίζεται από τους τραπεζίτες. Οι τραπεζίτες, που διορίζονται από τις κοινωνίες των ανθρώπων για να διαχειρίζονται το προϊόν του μόχθου, έχουν αναλάβει, χωρίς άδεια και προειδοποίηση, τον ρόλο του ιδιοκτήτη – παραγωγού και έχουν ξοδέψει τεράστια ποσά και προσπάθεια για να μεταλλάξουν την εργασία σε ένα διαχειρίσιμο αγαθό βλέποντας τους ανθρώπους ως πόρους (ανθρώπινο δυναμικό) .

Η υγιής παραγωγή χρήματος, βασιζόμενη στην αξία, καθορίζει την κυριαρχία ενός έθνους. Τα υπόδουλα έθνη, από την άλλη, παράγουν χρήμα βασιζόμενα στο χρέος. Και τα δύο κύρια νομίσματα της δύσης, το δολάριο και το ευρώ, βασίζονται στο χρέος. Οι αμερικανικές και ευρωπαϊκές κοινωνίες θα είναι οι πρώτες στη σειρά όταν θα εκραγεί ο Αρμαγεδδών.

Έθνη με την ελάχιστη κατανόηση των οικονομικών ισορροπιών, ή την παντελή έλλειψη αυτής, ίσως έχουν ακόμη κάποιο χρόνο για να πάνε σε έναν υγιή μηχανισμό παραγωγής χρήματος που θα βασίζεται στην αξία σε μία προσπάθεια να σωθούν.

Το χρήμα, που βασίζεται στην αξία, προϋποθέτει την ιδιοκτησία πολύτιμων μετάλλων ή μία πληθώρα φυσικών πόρων. Η Ελλάδα έχει το μοναδικό πλεονέκτημα, ανάμεσα σε όλους στην ΕΕ, να κατέχει τους πλουσιότερους και τους πιο επιθυμητούς φυσικούς πόρους. Με φαντασία και θάρρος η Ελλάδα μπορεί να είναι η νικήτρια της μάχης για μια Ευρώπη κυριαρχούμενη από τους λαούς και όχι από τους Γερμανούς.

Αρμαγεδδών ή όχι, μια απλή ανάλυση υποδείχνει ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος εξελίσσεται με τους συνήθεις ύποπτους στα αντίπαλα στρατόπεδα. Ακριβώς όπως στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Μπορεί τώρα η Ελλάδα να στέκεται μόνη ενάντια στην παλίρροια αλλά εάν κερδηθεί η πρώτη μάχη, οι συμμαχίες και οι ισορροπίες αλλάζουν ταχύτατα.


http://e-for-ellas.weebly.com/alpharhomualphagammaepsilondeltadeltaomeganu-eta-epsilonlambdalambdaalphadeltaalpha-taurhoalphabetaalpha-taueta-sigmakappaalphanudeltaalphalambdaeta.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου