Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ρωσικός Τύπος: Η ελληνική δημόσια περιουσία «λάφυρο» με προορισμό τη Γερμανία





Το γερμανικό «Σχέδιο Ανάπτυξης Περιουσιακών Στοιχείων» για την Ελλάδα ευρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή για την ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση της χώρας.
Ελληνικά μεγάλα λιμάνια, δεκάδες αερολιμένες, αυτοκινητόδρομοι, κρατικές εταιρείες πετρελαίου, ύδατος και φυσικού αερίου, ακίνητα, θέρετρα(!!) , όλα είναι προς πώληση, αναφέρει άρθρο του ρωσικού τύπου.

Το ρωσικό δημοσίευμα αναφέρει ως παράδειγμα ότι «το 1871, η αρχαία ελληνική πόλη της Τροίας ανακαλύφθηκε από τον Γερμανό επιχειρηματία και αρχαιολόγο Ερρίκο Σλήμαν με την χρήση δυναμίτη, ο οποίος κατέστρεψε πολλά σημαντικά έργα τέχνης.

Αλλά τα λάφυρα της Τροίας έμειναν στα χέρια του Σλήμαν που το 1884 παρέδωσε το σύνολο της συλλογής του στο Βερολίνο. Έτσι και τα ελληνικά «λάφυρα» σήμερα είναι στα χέρια της τρόικας η οποία θα επιβλέπει κάθε συμφωνία που θα γίνει και θα αποφασίζει πού θα πηγαίνουν τα χρήματα».
Το υπέρογκο ελληνικό χρέος της Ελλάδας έχει εξαναγκάσει την ελληνική κυβέρνηση να προσυπογράψει την εκποίηση όλων των « οικογενειακών χρυσαφικών» , πρόκειται για μια αρχαία ιστορία η οποία επαναλαμβάνεται.

Το Ελληνικό Αναπτυξιακό Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας, βρέθηκε στον στόχο του Γερμανού ευρωβουλευτή των Πρασίνων Sven Giegold οποίος δήλωσε ότι «ο ελληνικός λαός μετά βίας γνωρίζει τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα πωληθεί, καθώς και το ότι οι Έλληνες έχουν «το δικαίωμα» να γνωρίζουν για αυτό.

Η πώληση των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων θα αποδώσει σύμφωνα με τους σχεδιασμούς 56 δισεκατομμύρια δολάρια (€ 50 δις), και αποτέλεσε το κύριο σημείο της διαπραγμάτευσης της Ελλάδος με την Τρόικα. Το έγγραφο που υπεγράφη την 12η Ιουλίου 2015, αποκαλύπτει ότι το 66 τοις εκατό της διανομής και επεξεργασίας της κρατικής εταιρείας φυσικού αερίου θα πουληθεί στο Αζερμπαϊτζάν, το 35 τοις εκατό της κρατικής εταιρείας διυλιστηρίων πετρελαίου στην Ελλάδα θα πωληθεί μαζί με το 17 τοις εκατό της διανομής ηλεκτρικού ρεύματος και το 65 τοις εκατό του κρατικού διανομέα φυσικού αερίου, της ΔΕΠΑ.

Όλες οι ΔΕΚΟ όπως ( τρένα, αστικές συγκοινωνίες) θα πουληθούν μαζί με το ποσοστό που κατέχει το ελληνικό δημόσιο στον ΟΤΕ αλλά και τα Ελληνικά ταχυδρομεία .
Πρόκειται σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr για το μεγαλύτερο «ξεπούλημα» ελληνικής κρατικής περιουσίας από την εποχή της ιδρύσεως του ελληνικού κράτους. Μετά την πάροδο τόσων χρόνων όταν οι ξένες εταιρείες « αλώνιζαν» επί ελληνικού εδάφους ( βλέπε ΟΥΛΕΝ κτλπ) , θα έχουμε και πάλι μια επανάληψη του ίδιου «έργου» εν έτει 2015.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι με αυτό ξεπούλημα δεν « σώζεται» η πατρίδα μας αλλά ίσα –ίσα που θα χρωστάει περισσότερα χρήματα. Για να μην είμαστε πάντως μεμψίμοιροι και η Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία, αλλά και άλλες χώρες χρωστούν τεράστια ποσά. Τα «δεδομένα» καταδεικνύουν σαφέστατα την εμφάνιση λίαν συντόμως ενός παγκόσμιου « οικονομικού Αρμαγεδώνα».

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι το «δράμα της Ελλάδας» αποτέλεσε επίτηδες πρώτο θέμα στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια ΜΜΕ με σκοπό να ρίξει « στάχτη στα μάτια των εκατομμυρίων πολιτών» για το διακύβευμα που «παίζονταν» πίσω από τα αίθουσες με «κλειστά παράθυρα», για την συμφωνία της οικονομικής ένωσης Ευρώπης Αμερικής και την εφαρμογή του σχεδίου AGENDA-21. Όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά μπόλικο «υλικό» για τους δημοσιογράφους και τα κανάλια με πρωταγωνιστή μια ιστορική χώρα «παγκόσμιο σύμβολο» σαν την Ελλάδα. Ετοιμάζεται η νέα τάξη πραγμάτων να εφαρμόσει τα άνομα σχέδια της και «βιάζεται» πολύ για αυτό.

Η ουσία είναι ότι ενώ έχουν υποθετικά όλη την δύναμη του κόσμου « φοβούνται» μια χώρα σαν την Ελλάδα. Εάν προσέξουμε δε ιστορικά από την εποχή της εποποιίας του «ΌΧΙ» εναντίον της γερμανικής και τότε «νέας τάξης πραγμάτων» και μετά, η χώρα μας «χτυπιέται» ανελέητα. Τυχαίο;


pentapostagma.gr



Το διαβάσαμε από το: Ρωσικός Τύπος: Η ελληνική δημόσια περιουσία «λάφυρο» με προορισμό τη Γερμανία http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/08/blog-post_8178.html#ixzz3jdFck4dV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου