Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ρώσοι τουρίστες: Ούτε Ελλάδα, ούτε Κύπρο για διακοπές! μακριά απο προτεκτοράτα των Μασόνων! και του ΝΑΤΟ




Παρά τις ενδείξεις περί του αντιθέτου φαίνεται πως οι Ρώσοι δεν επιλέγουν την Ελλάδα, την Κύπρο ή άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Μετά την αναστολή πτήσεων προς την Αίγυπτο αλλά και την επιδείνωση των ρωσοτουρκικών σχέσεων, οι Ρώσοι τουρίστες στράφηκαν σε άλλους προορισμούς.
Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση, όσοι Ρώσοι έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν οικονομικά ταξίδια στο εξωτερικό, εξαφάνισαν από τις λίστες των προορισμών την Τουρκία αλλά και τη Αίγυπτο, μετά το πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα. Πλέον στις μηχανές αναζήτησης των ρώσων στα ταξιδιωτικά site του διαδικτύου, οι πρώτες θέσεις έχουν καταληφθεί από την Ταϊλάνδη, η Ινδία και το Βιετνάμ.
Το χειμώνα του 2015, μόνο 13 χώρες από το top-30 αναζήτησης εκδρομών έχουν δείξει τάσεις ανόδου, σε σύγκριση με τον Οκτώβριο. Στην πρώτη θέση είναι η Ταϊλάνδη, στη δεύτερη η Ινδία, στην τρίτη το Βιετνάμ, ενώ ακολουθούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σρι Λάνκα, το Μεξικό, η Βουλγαρία, η Ανδόρα, η Αμπχαζία, η Αυστρία, η Κίνα και η Ιορδανία.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, όσοι Ρώσοι πολίτες ενδιαφέρονται τώρα για ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Νοτιοανατολική Ασία και την Ευρώπη, λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους κινδύνους.
Με δεδομένη την τεράστια εισροή προσφύγων και μεταναστών αλλά και τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις της cia, η Ευρώπη δεν είναι ασφαλής, θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ στα επόμενα χρονιά στα νησιά που καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ όχι μια αλλα 2 φόρες υποκριτές που φώναζαν την Χ.Α να τους σώσει που μέχρι εχθές τους έλεγαν ναζι!!!, εκτός απο τους λαθρο και ΦΠΑ, θα δουν τι ετσι βερίκοκο σε λίγο καιρό,πείτε αντίο και στους Κινέζους λαμογια νεοέλληνες μόνο να ταξιδέψεις με καράβι σκουπιδότοπο μέσα στην μπόχα οπως τα κανουν οι λαθρο φτάνει! άσε που μπορεί να κολλήσεις και τίποτα! , να πουλάτε 1 ευρώ το νερό στον γείτονα σας! και να έχετε μόνο αλλοδαπές στα ξενοδοχεία σας που χρυσοπλυρωνουν!το party σας θα τελειώσει άδοξα!
οι μαμακιες πληρώνονται!και όχι μόνο στα νησιά! ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ θέλατε ρε ελληναραδες γιαουριδες ε; πότε πρόλαβαν και έγιναν όλοι οι πασοκοι συριζα όταν πριν 2-3 χρονιά δεν το ήξερε κάνεις; να ειναι καλά ο soros και το ΔΝΤ (made in usa )που πλήρωσε δις ευρώ σε έγκυρες σελίδες πλύσης εγκεφάλου ,να προωθήσουν το ΣΥΡΙΖΑ! κατά τα αλλα έχουν άποψη!!η βλακεία του νεοέλληνα έχει ξεπεράσει τον γαλαξία μας!ο άλλος πήγε και ευχαρίστησε Εβραίους και Αμερικανούς που τον εκαναν πρωθυπουργό! αυτά βλέπουν στο Σείριο οι αρχαίοι θεοί και λένε:
τι να τους σώσουμε; αυτοί ειναι άξιοι της μοίρας τους άσε που λατρεύουν άλλο θεο και όχι εμάς!,η που ειναι ελάχιστοι Έλληνες πια!απο τουρκοσπορους και Ρωμιούς,που νομίζουν οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων ελληνων, έως εβραιοελληνες! Βούλγαρους και αλβανούς! μάλιστα τελευταία έχει απο όλες τις Ράτσες! !!!.




©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ



Read more: http://www.oparlapipas.com/2016/01/blog-post_17.html#ixzz3vzIgdnJZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου