Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΒΟΜΒΑ: 13 εκατομμύρια στο διπλό του Ολυμπιακού – Δεν πληρώθηκαν λόγω διακοπήςΥπέρογκα ποσά παίχτηκαν, στην Ασία, στο διπλό του Ολυμπιακού στον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ που δεν τελείωσε ποτέΤο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαιδη στο Ράδιο Μετρόπολις στις αγορές της Ασίας παίχτηκαν υπέρογκα ποσά στο διπλό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, σε αγορές της Μαλαισίας και της Σιγκαπούρης, το ποσό ήταν κοντά στα 13 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τις πηγές του στοιχηματικού αναλυτή Νίκου Παναγόπουλου.

Ωστόσο, όσοι πόνταραν σε νίκη του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να πάρουν τα λεφτά τους, γιατί στις αγορές της Ασίας απαγορεύεται να γίνουν πληρωμές αν διακοπεί ο αγώνας.

Ο στοιχηματικός αναλυτής Νίκος Παναγόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως τα χρηματα που παίχτηκαν στον ΟΠΑΠ ήταν περίπου 26.000 ευρώ, πολύ λίγα μπροστά στα ποσά που παίχτηκαν στην Ασία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο στοιχηματικός αναλυτής, Νίκος Παναγόπουλος, στο Metropolis 95.5

Για τις εταιρείες της Ασίας: «Οι δύο στοιχηματικοί παράδεισοι είναι η Μαλαισία και η Σιγκαπούρη. Ο κόσμος έχει ακούσει για την Κίνα που γίνονται μεταγραφές και έχει πάει και εκεί το ενδιαφέρον. Θα γίνονται πονταρίσματα και εκεί στο μέλλον».

Για την απόφαση του διαιτητή να συνεχιστεί το παιχνίδι παρά τα επεισόδια: «Προκάλεσε εντύπωση ότι ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι, παρόλο που δεν το επέτρεπε τα όσα γίνονταν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είχαν λόγο να πουν οι ομάδες ότι συνεχίζουν. Ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τη νίκη».

Για τους όρους που έχουν οι εταιρείες: «Όλες οι εταιρείες του διαδικτύου έχουν κάποιους όρους και θα πρέπει να τους αποδεχθεί κάποιος για να γίνει μέλος, αλλιώς δεν μπορεί να παίξει. Αυτοί οι όροι δεν είναι ίδιοι για όλες τις εταιρείες. Άλλους όρους έχουν εταιρείες στην Ελλάδα, άλλους ο ΟΠΑΠ και άλλους εταιρείες στη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία. Ο ΟΠΑΠ πληρώνει αν το παιχνίδι διακοπεί μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στον ΟΠΑΠ θα πληρωνόταν το διπλό, αφού ήταν 1-2, το όβερ και το ακριβές σκορ. Το ποσό που παίχτηκε στον ΟΠΑΠ είναι περίπου στις 26.000 ευρώ, που είναι μικρό ποσό. Οι εταιρείες στην Ασία απαγορεύουν να πληρωθεί οποιοδήποτε ποσό αν διακοπεί ο αγώνας. Εκεί δεν υπάρχει όριο για οποιοδήποτε ποσό, ενώ στον ΟΠΑΠ υπάρχουν όρια. Αν κάποιος πει ότι θέλει να πληρωθεί για το χθεσινό παιχνίδι, η εταιρεία θα του πει ότι θα έπρεπε να έχει διαβάσει τους όρους και απλά θα του επιστραφούν τα χρήματα».

Για τα στοιχεία των εταιρειών: «Τα στοιχεία που μπορεί να βρει κάποιος στο διαδίκτυο είναι στις διαδικτυακές εταιρείες, γιατί ο ΟΠΑΠ δεν ανακοινώνει τα ποσά που παίχτηκαν. Ο ΟΠΑΠ το πλήρωσε το διπλό, όσο και να ήταν το ποσό. Στη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη δεν συνεργάζονται με κανέναν. Εμείς που ασχολούμαστε με το στοίχημα, κάθε μέρα γινόμαστε και πιο σοφοί και μαθαίνουμε και νέα πράγματα».

Αν υπάρχει τρόπος να ερευνήσει κάποιος τα στοιχεία του πονταρίσματος: «Κατά τη γνώμη μου όταν υπάρχει στοιχηματισμός ο οποίος είναι ύποπτος, ο μόνος δρόμος είναι μέσω των Αρχών. Αν δεν απαντάνε και στις Αρχές οι εταιρείες, τότε ο μόνος δρόμος είναι η FIFA και η UEFA».

Γιατί ήθελε πάση θυσία να τελειώσει το παιχνίδι ο διαιτητής: «Δεν μπορεί να πει κανένας αν είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Μπορεί να ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι, λόγω του ότι υπήρχε προηγούμενο με ό,τι είχε γίνει στη Λεωφόρο. Σαν καλή θέληση. Δεν τον ένοιαζε το τι έγινε με τον Μήτσιο, απλά ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι προσπάθησε να προστατέψει τους συναδέλφους του».

Για τον λόγο που δεν ξεκίνησε το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Ίσως υπάρχει άλλος λόγος που δεν ξεκίνησε το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Είναι πιο πολλά τα ποσά που παίχτηκαν σε αυτό το παιχνίδι, το περίεργο όμως δεν είναι το ποσό».

Για τα περίφημα παιχνίδια φαντάσματα: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση με το στοίχημα και έχουμε πάει στα παιχνίδια φάντασμα. Συνήθως είναι φιλικά, αλλά δεν γίνονται ποτέ. Μέσω των στοιχηματικών εταιρειών, υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν μέσα στην εταιρεία, βγάζουν μόνοι τους αποδόσεις. Έβαλαν ότι έπαιζε η Πονφεραντίνα φιλικό, ενώ την προηγούμενη μέρα έπαιζε πρωτάθλημα. Ο κόσμος έπαιξε, αλλά ό,τι αποτέλεσμα και να ερχόταν ο κόσμος έχανε τα λεφτά του γιατί δεν έγινε καν το παιχνίδι. Στο live έδινε ότι η Πονφεραντίνα έκανε επίθεση, ενώ οι παίκτες ήταν στο ξενοδοχείο».

http://www.aek365.com/a-445822/13-ekatommuria-dolaria-sto-diplo-tou-olumpiakou.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου