Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ;;;







ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!


Διαγραφές, παγώματα και ρυθμίσεις δανείων ανακοίνωσε σήμερα
η Τράπεζα Πειραιώς !!!


ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Η δράση αυτή καλύπτει ποσά μέχρι 20.000 ευρώ και αφορά μόνο τους δανειολήπτες που θα κατορθώσουν να ενταχθούν στο νόμο για την ανθρωπιστική κρίση !!!
Δηλαδή καλύπτει μόνο τις οικογένειες που διαθέτουν μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα μέχρι 200 ευρώ, συν 20 ευρώ το μήνα για κάθε παιδί !!!

Πόσοι από εσάς έχετε τις προϋποθέσεις για να κατορθώσετε να ενταχθείτε στο νέο, φιλανθρωπικό αυτό πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς ;;;


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΦΑΚΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΥΤΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ !!!
Στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς αναγράφονται τα εξής :
«.........Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι εάν δεν εμπίπτετε στις παραπάνω προϋποθέσεις, η Τράπεζα θα σας προτείνει μια ευνοϊκή λύση ρύθμισης των οφειλών σας.......» !!!
Αυτό σημαίνει Marketing !!!

Θα τρέξουν όλοι οι δανειολήπτες στα καταστήματα της τράπεζας, και όταν το 90% από αυτούς διαπιστώσουν ότι δεν έχουν τις προϋποθέσεις ένταξης στο φιλανθρωπικό αυτό πρόγραμμα, θα πάρουν για ΚΑΡΟΤΟ μια προσφορά ΡΥΘΜΙΣΗΣ, προκειμένου να αποδεχθούν εγγράφως τις οφειλές τους κατά κεφάλαιο και τόκους και για να υπογράψουν νέες, έγκυρες συμβάσεις, αφού οι παλιές είναι όλες, αν όχι άκυρες στο σύνολό τους, τουλάχιστον καταχρηστικές !!!






_____________________________________________________
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ www.capital.gr

Σε πρωτοβουλία για την ανακούφιση των οφειλετών-πελατών της που διαθέτουν πλέον πολύ χαμηλό εισόδημα εξαιτίας της κρίσης, προχωρεί η Τράπεζα Πειραιώς, εγκαινιάζοντας τις διαγραφές δανείων σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα ρυθμίσεων οφειλών που υλοποιούν οι τράπεζες.


Ειδικότερα, η διοίκηση της Τράπεζας αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε πρόγραμμα διαγραφής ή προνομιακής ρύθμισης των οφειλών των οικονομικά αδύναμων πελατών της, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Συγκεκριμένα:


Διαγράφει το 100% των συνολικών οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ, για όλα τα Καταναλωτικά Δάνεια και τις Πιστωτικές Κάρτες.
Παγώνει τα Στεγαστικά Δάνεια και διαγράφει τους τόκους για όσο διάστημα οι δικαιούχοι υπάγονται στις διατάξεις του Νόμου 4320/2015.

Στο πρόγραμμα αυτό της Τράπεζας Πειραιώς εντάσσονται οι δικαιούχοι του Νόμου 4320/2015, όσοι δηλαδή πληρούν τα σχετικά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για την ένταξή τους στο Νόμο.

Η παρέμβαση αυτή της Τράπεζας Πειραιώς για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αντανακλά τη γενικότερη κινητοποίηση της Τράπεζας για την κάλυψη των αναγκών της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας, μέσα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της κρίσης, σηματοδοτώντας την προσπάθεια όλων μας για μια νέα αρχή.

Ανάλογες πρωτοβουλίες αναμένεται να αναλάβουν και οι υπόλοιπες τράπεζες, καθώς δεν αφίστανται ήδη ειλημμένων αποφάσεών τους, αφενός να μην προβούν σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αφετέρου να διαγράψουν οφειλές σε μικρά ποσά δανείων καταναλωτικής φύσης, τα οποία θεωρούν ότι δεν πρόκειται να εισπράξουν ποτέ.







___________


http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/04/blog-post_55.html#more
Σ.Κ.

http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/2015/04/blog-post_939.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου