Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Μόνο στην Ελλάδα αυτά – Πήραμε το 2005 τα τανκ και το 2016 μας έφεραν τα βλήματα

 Τέλος λαμβάνει ένα απίστευτο εξοπλιστικό σκάνδαλο. Μετά από δέκα χρόνια, τα τανκς τύπου Leopard επιτέλους αποκτούν πυρομαχικά (!).

Το ΓΕΣ ανακοίνωσε ότι «ολοκληρώθηκε η παραλαβή νέων βλημάτων 120 χιλιοστών για τα άρματα Leopard, μέσω Διακρατικής Συμφωνίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ – Γερμανίας.

Η προμήθεια περιλαμβάνει βλήματα κινητικής και χημικής ενέργειας».

Να σημειωθεί ότι, όπως επισημαίνει ο Ελεύθερος Τύπος, τα άρματα μάχης παραλαμβάνονταν από το 2005 έως το 2010 αλλά χωρίς βλήματα! Τόσο αυτό όσο και οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν επί σειρά ετών είχαν καταγγελθεί ως σκάνδαλα. Τώρα, όπως επισημαίνει ο υπεύθυνος Άμυνας της ΝΔ Θανάσης Δαβάκης, «ολοκληρώνεται η διαδικασία που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2014 για την προμήθεια 12.000 τέτοιων βλημάτων. Είναι αποτέλεσμα των συνεχών προσπαθειών της κυβέρνησης της ΝΔ και της τότε ηγεσίας του Άμυνας για να επιλυθεί το ζήτημα».


trelokouneli.gr

Το διαβάσαμε από το: Μόνο στην Ελλάδα αυτά – Πήραμε το 2005 τα τανκ και το 2016 μας έφεραν τα βλήματα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/07/2005-2016.html#ixzz4DBDvEgmD

2 σχόλια:

 1. Μόνο στην Ελλάδα αυτά – Πήραμε το 2005 τα τανκ και το 2016 μας έφεραν τα βλήματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

  ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΛΗΨΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κάλεσε την εταιρεία δανειοδότησης Albaker. Είμαι πολύ ευτυχισμένος σήμερα και ο Θεός χλευάζει τη JOSE LUIS COMPANY OF ΔΑΝΕΙΑ.
  ,
  Το όνομά μου είναι Abdullah Είμαι από την πόλη των Χανίων Έχω ψάξει για μια γνήσια εταιρεία δανείων για τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσω ένα σπίτι
  όλα πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκαναν να τους εμπιστευτώ και στο τέλος
  της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα
  η ελπίδα μου χαθεί, έχω μπερδεμένη και απογοητευμένη, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα με τις εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, γι 'αυτό πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από ένα
  φίλε, της είπα, είπε ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει
  ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
  που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
  δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
  όπως μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους στο Email: (albakerloanfirm@gmail.com) Ποτέ δεν πίστευα, αλλά προσπάθησα και να μου
  η μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
  Είμαι ευτυχισμένος και πάλι πλούσιος και ευχαριστώ τον Θεό ότι ένα τέτοιο δάνειο
  εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
  παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που χρειάζονται δάνειο για να πάει
  (albakerloanfirm@gmail.com) ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν, και
  η ζωή σας θα αλλάξει όπως και η δική μου.Πλήρης επικοινωνία (albakerloanfirm@gmail.com) σήμερα και να πάρει το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί Albaker δάνειο επιχείρηση για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
   Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με την εταιρεία δανεισμού της Albaker για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή