Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Μετανάστες στην Αυστρία :»Πότε θα πάρω το σπίτι και το αυτοκίνητό μου;

«Πότε θα πάρω το σπίτι και το αυτοκίνητό μου;» Μετανάστες στην Αυστρία κάνουν απεργία πείνας απαιτώντας χρήματα

Οι παράνομοι μετανάστες στη Γερμανία αισθάνονται ότι δικαιούντια σπίτια και αυτοκίνητα, σύμφωνα με το άρθρο της Dachauer Rundschau.

«Αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες και ιδέες όταν έρχονται εδώ. Συχνά με ρωτούν: «Πότε θα πάρω το σπίτι μου και το αυτοκίνητό μου;» δήλωσε η Ιζαμπέλ Sittner , συντονίστρια των αιτούντων άσυλο, στην εφημερίδα.

Στα μέσα Οκτωβρίου οι μετανάστες της Συρίας κατέθεσαν μήνυση εναντίον της πολιτειακής κυβέρνησης στο Βερολίνο απαιτώντας την άμεση πρόσβαση σε στέγαση και τα οφέλη, που δικαιούνται.


Απεργοί πείνας

Η Γερμανία προσπαθεί να επεξεργαστεί την πλημμυρίδα των μεταναστών και έχει προτείνει τη θέσπιση ζωνών διέλευσης στα σύνορά της.

Στο αυστριακό κράτος της Καρινθίας, παράνομοι μετανάστες έκαναν απεργία πείνας και απαίτησαν να τους δώσουν 2000€ στον καθένα για ένα μήνα, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε στην Unzensuriert.at, μια αυστριακή διαδικτυακή πύλη.

Ο Christian Ragger, ο πρόεδρος του Κόμματος της Ελευθερίας της Καρινθίας, είπε ότι οι μετανάστες έχουν παρανοήσει κάποια πράγματα σχετικά με την Αυστρία και τη Γερμανία.

Το 2012 το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας αποφάνθηκε ότι οι αιτούντες άσυλο έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν το ίδιο επίπεδο παροχών ως αποδέκτες της πρόνοιας της χώρας.

Τα γερμανικά κρατίδια και οι δήμοι δυσκολεύονται να χρηματοδοτήσουν τα τρόφιμα, τις προμήθειες, τα προσωπικά χρηματικά βοηθήματα, την αστυνόμευση, την εκπαίδευση, τη φροντίδα των παιδιών, και τα οικονομικά καταλύματα.

«Οι πρόσφυγες, όπως ακριβώς και οι άλλοι κάτοικοι, χρειάζονται ένα επίπεδο ζωής, και πρόσβαση στα σχολεία της πόλης και τους παιδικούς σταθμούς.»

Η γερμανική κυβέρνηση έχει αρνηθεί ότι συζητά με την Ευρωπαϊκή Ένωση ένα «φόρο αλληλεγγύης» για να πληρώσει για τη μαζική και άνευ προηγουμένου εισροή μεταναστών.

prisonplanet.gr

1 σχόλιο:

 1. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

  ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΛΗΨΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κάλεσε την εταιρεία δανειοδότησης Albaker. Είμαι πολύ ευτυχισμένος σήμερα και ο Θεός χλευάζει τη JOSE LUIS COMPANY OF ΔΑΝΕΙΑ.
  ,
  Το όνομά μου είναι Abdullah Είμαι από την πόλη των Χανίων Έχω ψάξει για μια γνήσια εταιρεία δανείων για τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσω ένα σπίτι
  όλα πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκαναν να τους εμπιστευτώ και στο τέλος
  της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα
  η ελπίδα μου χαθεί, έχω μπερδεμένη και απογοητευμένη, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα με τις εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, γι 'αυτό πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από ένα
  φίλε, της είπα, είπε ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει
  ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
  που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
  δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
  όπως μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους στο Email: (albakerloanfirm@gmail.com) Ποτέ δεν πίστευα, αλλά προσπάθησα και να μου
  η μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
  Είμαι ευτυχισμένος και πάλι πλούσιος και ευχαριστώ τον Θεό ότι ένα τέτοιο δάνειο
  εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
  παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που χρειάζονται δάνειο για να πάει
  (albakerloanfirm@gmail.com) ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν, και
  η ζωή σας θα αλλάξει όπως και η δική μου.Πλήρης επικοινωνία (albakerloanfirm@gmail.com) σήμερα και να πάρει το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί Albaker δάνειο επιχείρηση για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
   Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με την εταιρεία δανεισμού της Albaker για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή