Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κριθούν όλα για την Ελλάδα και το μέλλον της





Σε λιγότερο από τρεις...μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου θα «παιχτούν όλα για όλα» για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την αμερικανική επενδυτική τράπεζα, Goldman Sachs, αυτή είναι η ημερομηνία-ορόσημο για την χώρα μας, καθώς τότε το ελληνικό Δημόσιο θα πρέπει να επιστρέψει στην ΕΚΤ 3,5 δισ ευρώ, ποσό που με τα σημερινά δεδομένα η κυβέρνηση αδυνατεί να βρει, ενώ το ίδιο υποστηρίζει και η ελβετική HSBC.

Στην έκθεση της η Goldman Sachs, επισημαίνει ότι η Ελλάδα έχει ήδη χρησιμοποιήσει μια ποικιλία μη συμβατικών μέτρων για να καλύψει τις τρέχουσες πληρωμές του χρέους της, αλλά φαίνεται οι επιλογές της εξαντλούνται.

Βέβαια, σύμφωνα με την Goldman Sachs, υπάρχει ήδη μια προγραμματισμένη συνεδρίαση του Eurogroup στις 11 Μαΐου, η οποία είναι πιθανό να κεντρίσει σύντομα την προσοχή των αγορών.

Μέχρι τώρα δεν υπήρξε καμία ένδειξη ότι μια συμφωνία σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσει σε μια πρόωρη εκταμίευση από τους πιστωτές, θα επιτρέψει στην Ελλάδα να ανταποκριθεί στις πληρωμές του ΔΝΤ.

Υπενθυμίζουμε ότι η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου ορίζει ότι η πλήρης εκταμίευση της δόσης των 7,2 δισ. ευρώ θα γίνει, όταν η αναθεώρηση του προγράμματος θα έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Αυτή θα μπορούσε να γίνει μέχρι το τέλος του Ιουνίου.










Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/04/blog-post_408.html#ixzz3YVX4jH8z

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου