Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

"Έγινε" Βενεζουέλα και η Γαλλία! Βενζίνη ΤΕΛΟΣ!

Τεράστιες ουρές σχηματίζουν οι Γάλλοι οδηγοί έξω από τα βενζινάδικα από τα οποία προμηθεύονται βενζίνη με κουπόνια των 20 ευρώ.

Τα αποθέματα βενζίνης έχουν στερέψει, λόγω των μπλόκων που έχουν σχηματιστεί στα διυλιστήρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο εργασιακό νόμο. Πολλοί Γάλλοι επιλέγουν να ταξιδέψουν μέχρι τις γειτονικές χώρες, το Βέλγιο, την Ελβετία και το Λουξεμβούργο προκειμένου να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους.
Δύο συνδικάτα το CGT, το οποίο πρόσκειται στους κομουνιστές και το FO, η Εργατική Δύναμη, έχουν μπλοκάρει από το πρωί 6 από τα 8 διυλιστήρια, απ’ όπου φεύγουν τα βυτία για τη διανομή καυσίμων ανά τη Γαλλία.Σύμφωνα με την Deutsche Welle, ισχυρή αστυνομική δύναμη με δακρυγόνα και εκτοξευτήρες νερού κατάφερε να λύσει χαράματα, το μπλόκο στο κομβικό διυλιστήριο στο λιμάνι Fos sur Μer πλησίον της Μασσαλίας. Τραυματίστηκαν 7 αστυνομικοί αλλά και ορισμένοι απεργοί.Το διαβάσαμε από το: "Έγινε" Βενεζουέλα και η Γαλλία! Βενζίνη ΤΕΛΟΣ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/05/blog-post_2494.html#ixzz49lXao3t6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου