Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ


-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

-Ναι αυτό που έρχεται είναι πολύ δύσκολο και τρομερό αλλά δεν πρέπει να φοβάστε.

-ΝΑΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ.

-ΝΑΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.

-ΝΑΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ

-Ναι προσπαθούν να ... αρπάξουν το σπίτι μας και να μας αφήσουν στο δρόμο χωρίς ελπίδα και χωρίς όνειρα.

-ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

-Ξέρετε γιατί;

-Όχι γιατί το λένε οι άγιοι μόνο

-ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.

ΕΞΗΓΩ:

-Προσπαθούν να φτιάξουν ένα κράτος , μία θρησκεία ,ένα έθνος αλλά χωρίς να έχουν αρχηγό (όσο και αν θέλουν να πείσουν για το αντίθετο). Αν υπήρχε αρχηγός θα του παρέδιναν την εξουσία αμέσως. Επειδή δεν υπάρχει πλακώνονται μεταξύ τους.

Ενώ όλοι τους πρεσβέυουν την παγκοσμιοποίηση, την επόμενη στιγμή πισωμαχαιρώνονται για το ποιος θα έχει την εξουσία (ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΕΕ).

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ (όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ η οποία είναι απόρροια της διαμάχης για το ποιος θα ελέγχει τον κόσμο. Για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε θα πρέπει να έχουμε κάποια τρόφιμα για μερικούς μήνες ώστε να μην επιβληθεί η σάρκα στο πνεύμα.

Υπάρχουν άνθρωποι που λόγω ανεργίας δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΤΕ (ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΟΥΝ).

Γιατί πρέπει να τα κάνετε αυτά;ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Διότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο στρατός επιτάσσει τα πάντα. Επομένως ακόμα και αν έχεις χρήματα δεν θα υπάρχει τίποτα τον πρώτο μήνα να αγοράσεις.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΞΑΝΑ. Επειδή έρχονται μέρες δύσκολες…..

Όταν ξεσπά μια καταστροφή (φυσική ή όχι….), είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτούμε λύσεις για την επιβίωσή μας. Υπάρχουν κάποιες βασικές παράμετροι, που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να καταφέρουμε να συντηρηθούμε, ζωντανοί και αλώβητοι!

Τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία επιβίωσης, κατ’ αρχήν είναι το νερό και τα τρόφιμα.

1. Τα τρόφιμα που αποθηκεύουμε, φροντίζουμε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και να καλύπτουν (κατά το δυνατόν) τις διατροφικές ανάγκες μας. Τέτοια τρόφιμα είναι :

Λάδι Ζάχαρη Μέλι Ελιές Ρύζι Σιτάρι Φακές Ρεβίθια Φασόλια Μακαρόνια Αλεύρι Αλάτι (χοντρό για πάστωμα κρεάτων-και ψιλό για κάλυψη διατροφικών αναγκών) Γάλα (κυρίως σε σκόνη, αλλά και συμπυκνωμένο) Καφές Τσάι Κονσέρβες κρέατος και ψαριών Σαλάμι αέρος Τυρί μυζήθρα (κεφάλια) Αποξηραμένα φρούτα αλλά και ξηροί καρποί

Οι ποσότητες θα πρέπει να υπολογισθούν αναλόγως με τον αριθμό των μελών της οικογενείας αλλά σε κάθε περίπτωση κανείς δε θα πάθει κακό αν υπερβάλλει……

2. Σημαντική θεωρείται και η αποθήκευση φαρμακευτικών ειδών πρώτης ανάγκης, προς αποφυγήν διαφόρων μολύνσεων και λοιμώξεων. Τέτοια ειναι τα παρακάτω:

Πολυβιταμίνες σε μορφή κάψουλας Παυσίπονα-αναλγητικά Αντιβιώσεις Είδη πρώτων βοηθειών (γάζες, ιώδια, επίδεσμοι, σουλφαμιδόσκονη, οινόπνευμα κ.λ.π.) Και φυσικά αναλόγως με την ευπάθεια ή τα προβλήματα κάθε μέλους της οικογενείας σας, να αναγνωρίζεται μόνοι σας τι άλλο θα είναι χρήσιμο…, π.χ.: για παιδιά και λοιμώξεις που τα απασχολούν, ποσότητες αντιβηχικών ή σιροπιών για μολύνσεις του φάρυγγα καθώς και χάπια ενάντια στις διάρροιες… κ.λ.π.

3. Η δημιουργία σπορείου καθώς και η αποθήκευση τους κρίνεται απαραίτητη κυρίως με τη χρήση “εύκολων” σπόρων, όπως είναι: τομάτα, πιπεριά, αγγούρι, καρότο, κολοκύθι, μελιτζάνα, πατάτα κ.λ.π…..

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις παρά μόνο γνώση για το χρόνο σποράς και φροντίδα μέχρι τη συγκομιδή.

4. Φυσικά φτάσαμε στο θέμα του οπλισμού το οποίο θα έχουν ήδη λύσει όσοι έχουν και την ιδιότητα του κυνηγού…

Εκτός όμως από αυτό το κυνήγι, χρήσιμο θα μας φανεί και το κυνήγι της θάλασσας, οπότε καλό θα είναι να έχουμε προμηθευτεί πετονιές, αγκίστρια κι ένα μικρό σχετικά δίχτυ για να διευκολυνθούμε. Όσοι φυσικά ασχολούνται ερασιτεχνικά με το ψάρεμα κάθε μορφής, τότε θα έχουν ήδη εξοπλισμό έτοιμο… Όσον αφορά όμως εκείνους που ενδιαφέρονται για την προμήθεια οπλισμού, έχουμε να προτείνουμε τα εξής….:

Ένα από τα πιο προσιτά όπλα (που δεν μπόρεσαν ακόμα και τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα να απαγορεύσουν στο κόσμο) ειναι οι κυνηγητικές καραμπίνες. Ένα όπλο που δεν πρέπει να υποτιμάται από κανέναν καθώς χρησιμοποιείται επιτυχημένα από πολλές υπηρεσίες παγκοσμίως(FBI,Police, Λόχοι Ορεινών Καταδρομών, US Navy Seals κ.α.). Μια καραμπίνα γεμισμένη με 9-βολα ειναι θανατηφόρα στα 25 μέτρα για 2 ανθρώπους. Φανταστείτε ότι χοντρικά, κάθε εννιάβολο φυσίγγι αντιστοιχεί σε 9 σφαίρες των 9 χλστ. (αυτές που χρησιμοποιούν πιστόλα beretta, glock klp).

Οι καραμπίνες χωρίζονται σε αυτόματες (που μετά από κάθε βολή, οπλίζουν μόνες τους, δηλ., εμείς απλά πατάμε την σκανδάλη) και σε επαναληπτικές (γνωστές και ως «χράπα χρούπα»). Προσωπικά προτιμώ τις «χράπα χρούπα», καθώς είναι πιο αξιόπιστες (δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ εμπλοκή), ενώ ειναι και πολύ φθηνές (ξεκινούν από 300 ευρώ). Επίσης δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των καραμπινών που μπορεί να κατέχει κάποιος.

Για να αποκτήσετε μια καραμπίνα η διαδικασία ειναι απλή. Καταρχάς πρέπει να είστε πάνω από 21 ετών. Πηγαίνετε στο Αστ. Τμήμα της περιοχής σας και παίρνετε τα δικαιολογητικά. Επισκέπτεστε έναν οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο ιατρό, όπου σας χορηγεί ένα χαρτί ότι είστε ικανός να έχετε όπλο (τελείως τυπικά το δίνουν όλοι). Κάνετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχετε καταδικαστεί για κακουργήματα κ.λ.π. (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ) και βγάζετε κάποιες φωτογραφίες κ.λ.π. Τα πηγαίνετε στην αστυνομία όλα αυτά και σας δίνουν μια άδεια αγοράς. Με αυτήν πηγαίνετε σε τοπικό κατάστημα κυνηγητικών ειδών, διαλέγετε μια και…βουαλα, είστε έτοιμοι!

Μερικές καλές καραμπίνες ειναι:

remington 870: Κορυφαια στην κατηγορία της χρησιμοποιείται από τα περισσότερα σώματα ασφάλειας ανά τον κόσμο («χράπα χρούπα»). Αξιόπιστη και λειτουργική τιμάται γύρω στα 500 ευρώ, καινούρια. Βγαίνει σε πολλές εκδόσεις με κοντές κάνες, μεγάλους γεμιστήρες κ.λ.π. Δέχεται φυσίγγια super magnum 3&1/2 που σκοτώνουν αρκούδα, εύκολα!

Winchester 1300: Εξαιρετικό όπλο από τα πιο αξιόπιστα. Επιλογή των συνοδευτικών μονάδων κομβόι στο Ιράκ. Δυστυχώς σταμάτησε να παράγεται φέτος. Όσοι όμως βιαστείτε θα προλάβετε να αγοράσετε (τα καταστήματα έχουν απόθεμα). Αξιόπιστο, δεν μπλοκάρει ποτέ, το δικό μου έχει ρίξει πάνω από 7000 φυσίγγια χωρίς κανένα πρόβλημα, Αμερικανικό. Τιμή 610 ευρώ, η «καλή» έκδοση.

mossberg 500 pursuader: Επίσης φανταστικό όπλο, ευρέως χρησιμοποιούμενο («χράπα χρούπα»). Τιμή αν δεν απατώμαι γύρω στα 700 ευρώ. Δέχεται φυσίγγια super magnum 3&1/2.

maverick 88: Είναι παρακλάδι της mossberg («χράπα χρούπα»). Αξιόπιστη και λειτουργική, δέχεται φυσίγγια μαγκνουμ 3′ και με ατού την τιμή της:300 ευρώ!

Saiga 12: Ρώσικης προέλευσης, πραγματικά αξιόπιστη(σκυλί), λειτουργεί σε νερό κλπ βασισμένη στο μηχανισμό του καλασνικωφ, αυτόματη. Δέχεται γεμιστήρες των 5 η 7 η 10(!!!) φυσιγγίων. Τιμάται γύρω στα 800 ευρώ και αποτελεί επένδυση.

Αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα.

Αν δυσκολεύεστε μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210-3216785 , 210-5154590.Ειναι το κατάστημα Καλκατζάκος, από τα μεγαλύτερα στην Αθήνα. Οι άνθρωποι εκεί ξέρουν να σας συμβουλευόσουν τόσο στην επιλογή του όπλου σας, όσο και για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ…

ΑΛΛΩΣΤΕ……, ΚΑΛΛΙΟ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ!!!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΠΗΓΗ
http://www.katohika.gr/2015/03/den-prepei-na-fobaste-kante-ta-koumanta-sas.html

http://kyklwpas.blogspot.gr/2015/03/blog-post_578.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου