Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Εθνικό έγκλημα! Πολιτική απάτη! Ξεπουλάνε και το λιμάνι του Πειραιά! Ξεπουλάνε την πατρίδα μας!‏





Την πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος του
ΤΑΙΠΕΔ,
Αντώνης Λεούσης, ανακοινώνοντας ότι «επισπεύδονται» (σ.σ. για να τους πιάσουν όλους στον ύπνο πριν το 3ο μνημόνιο!!!) οι διαδικασίες για την αποκρατικοποίηση του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.(1) Με βάση τους «νέους όρους», τελικά, επελέγησαν η κινεζική Cosco, η ολλανδική APM Terminals και η International Container Terminal Services (ICTS).

Κατά την άποψη του γράφοντος, που γνωρίζει πολύ καλά από πλειοδοτικούς διαγωνισμούς, όταν ακούει κανείς για «νέους όρους» και «επελέγησαν, μόνο, τρεις υποψήφιοι», για να υπάρχει (δήθεν) νομιμοφάνεια ανοιχτού ανταγωνισμού, στην πραγματικότητα όμως αποδεικνύονται «φωτογραφικοί όροι» στη διακήρυξη και συμπαιγνία των υποψηφίων «αγοραστών». Τουτέστιν, πιθανολογείται λαϊκά, για «μιλημένη» ή «φτιαγμένη δουλειά», με έναν βασικά ενδιαφερόμενο υποψήφιο αγοραστή και οι άλλοι δύο σε ρόλο «αεριτζήδων»! Αν συνδυαστούν αυτά με το ταξιδάκι του κ. Δραγασάκη στην Κίνα και τις εδώ φιλοφρονήσεις του κ. Τσίπρα και άλλων κυβερνητικών παραγόντων με εκπροσώπους της κινέζικης εταιρείας, που έχει στήσει ήδη αποικία, κοινώς «πάτησε πόδι», στο λιμάνι του Πειραιά, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα, ότι το αγαπημένο μας λιμάνι θα πέσει στα χέρια της Cosco. Είναι εθνικό έγκλημα!

Μόλις πριν ένα έτος, το Μάρτιο του 2014, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, ο τότε υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και νυν αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρίτσας συμμετείχε (βλ. συνημμένη φωτό), στο παμπειραϊκό συλλαλητήριο, που διοργάνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζόμενων στο λιμάνι του Πειραιά ενάντια στην πώληση του ΟΛΠ και σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους τόνισε τα εξής: «Σύσσωμος ο Πειραιάς διαδηλώνει και αντιστέκεται στο ξεπούλημα του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, που μεθοδεύει η κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τους δανειστές, ντόπια και ξένα συμφέροντα (σ.σ. !!!). Ολόκληρη η πόλη, τα επιμελητήρια, οι κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν τα κυβερνητικά σχέδια, που ανέλαβε να υλοποιήσει με σκανδαλώδεις διαδικασίες, το ΤΑΙΠΕΔ και οδηγούν σε.. α ρ γ ό.. θ ά ν α τ ο..(σ.σ. !!!) τις εργασιακές σχέσεις, τη ναυπηγοεπισκευή, μια σειρά από εταιρείες, που δραστηριοποιούνται μέσα και έξω από το λιμάνι, το τοπικό εμπόριο και τις ..α κ τ ο π λ ο ϊ κ έ ς.. σ υ ν δ ε σ ε ι ς.. του.. Π ε ι ρ α ι ά.. με τα.. ν η σ ι ά ( σ.σ. !!!)» (2)

Επίσης ο κ. Τσίπρας, που κάποιοι τον είχαν αναγάγει σε νέο Ζαχαριάδη (φευ!), έχει δηλώσει στη Βουλή: «Δεσμευόμαστε, ότι… δ ε ν .. παραχωρούμε, ούτε.. ξ ε π ο υ λ ά μ ε.. τα δίκτυα και τις υποδομές της χώρας που αποτελούν εθνικό κεφάλαιο.» (3)

Όμως, εγκαταλείφθηκαν οι προεκλογικές εξαγγελίες και μετά τα αεροδρόμια, στο σφυρί βγήκε τώρα και το λιμάνι του Πειραιά! Σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Κόκκινο Δίκτυο» του ΣΥΡΙΖΑ: «Με τις ιδιωτικοποιήσεις, που αποτελούν τον πυρήνα της νεοφιλελεύθερης στρατηγικής, ακυρώνονται οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Θεσσαλονίκης και είναι μια γενικευμένη αποδοχή, που ανατρέπει μια μακρόχρονη πολιτική του Σύριζα.» (4)

Σήμερα, ο βουλευτής της ΝΔ και γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού κ. Βαρβιτσιώτης, παίζοντας αυτός τώρα τον χαμαιλέοντα της αντιπολίτευσης, ανέφερε ότι: «Ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, κ. Δρίτσας είναι έκθετος και οφείλει να παραιτηθεί». (5)

Κατά συνέπεια, ΝΙΣΑΦΙ με του προκλητικούς νεοφιλελεύθερους μηρυκασμούς και ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους κατ επίφαση «αριστερούς», που συνεχίζουν την ίδια πολιτική με τους προκατόχους της εξουσίας. Για μια ακόμα φορά, οι επιβήτορες της εξουσίας κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό..

Δυστυχώς, αυτός ο λαός, είναι επί του παρόντος παγωμένος από το φόβο για το αύριο και απογοητευμένος από τις επανειλημμένες ψευδολογίες της κομματοκρατίας. Όμως το αύριο είναι άγνωστο για όλους: Τόσο για τα θύματα, όσο και για τους θύτες. Η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, στηρίχτηκε πάντοτε στην απάτη, στην υποκρισία και το ψέμα.

Όσο οι Έλληνες θα παραμένουν κοκκινοσκουφίτσες, οι λύκοι θα τους κατασπαράζουν. Όσο υπάρχουν κορόιδα, θα υπάρχουν και απατεώνες, που ευημερούν εκμεταλλευόμενοι τους πρώτους. Με απλά λόγια, η αδιαφορία των πολλών ενάρετων οδηγεί στον θρίαμβο των λίγων πολιτικών ή επιχειρηματικών απατεώνων. Το λιμάνι του Πειραιά δεν είναι αμπελοχώραφο κανενός Τσίπρα, Δραγασάκη, Σταθάκη, Δρίτσα κ.ά. (6), (7) Το λιμάνι του Πειραιά είναι δικό μας! Ο Πειραιάς Γι αυτό:

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!

Κοινοποιήστε το παρόν, έστω και με το δικό σας όνομα, μην μένετε αδιάφοροι και απαθείς! Αντιδράστε! Αντισταθείτε!
























Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/05/blog-post_938.html#ixzz3aHoMabEb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου