Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

«Λουκέκο» για το ιστορικό βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης» μετά από 118 χρόνια


Το τελευταίο βιβλιοπωλείο του ιστορικού οίκου «Ελευθερουδάκης» στην Αθήνα κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου. Θα είναι η πρώτη φορά από το 1898 που δεν θα υπάρχει βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης» στην Αθήνα.

Από σήμερα ως και τις 26 του μηνός θα λειτουργεί μπαζάρ βιβλίου στο χώρο.

Η εταιρία, πάντως, αναμένεται να επανεμφανιστεί με νέα επιχειρηματικά σχέδια, εφόσον αλλάξει το επενδυτικό κλίμα. Σημειώνεται ότι ο ιστότοπος του Ελευθερουδάκη books.gr συνεχίζει να λειτουργεί.

«Ένα τέλος και ταυτόχρονα μια νέα αρχή» γράφει η Σοφίκα Ελευθερουδάκη στο facebook εκπροσωπώντας την οικογένεια Ελευθερουδάκη.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Έπειτα από λειτουργία πάνω από 100 χρόνια στο χώρο του βιβλίου και 21 χρόνια στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, κλείνουμε το βιβλιοπωλείο μας και σκεφτόμαστε «έξω από το κουτί», συμμετέχουμε στον διεθνή προβληματισμό με θέμα το βιβλίο και προετοιμαζόμαστε για το επόμενό μας «βιβλιοπωλείο», αλλά αρνούμαστε να το κάνουμε, όσο δεν υπάρχει θετικό και σταθερό επιχειρηματικό περιβάλλον στη χώρα μας».

Το διαβάσαμε από το: «Λουκέκο» για το ιστορικό βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης» μετά από 118 χρόνια http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/09/118.html#ixzz4KKON4MUV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου