Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Φάτε ανάπτυξη – Νέο κανόνι στα Hondos Center: Γιατί κλείνουν τα καταστήματαΣε πλειστηριασμό οδηγούνται, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Capital.gr, καταστήματα και αποθήκη της εταιρείας προϊόντων περιποίησης Hondos Παλλάς Πολυκαστήματα ή Hondos Center Πολυκαταστήματα που βρίσκονται στην οδό Ιπποκράτους 3 στην Αθήνα στο Μέγαρο Παλλάδος.

Η εταιρεία, που δεν σχετίζεται με την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center, οφείλει 1,68 εκατ. ευρώ στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) το οποίο αποτελεί τον επισπεύδοντα του πλειστηριασμού.

Τι βγαίνει στο σφυρί

Όπως αποκαλύπτει το Capital.gr, στις 12 Οκτωβρίου θα εκπλειστηριαστούν οι εξής ιδιοκτησίες της πρώην Γεώργιος Χόντος Πολυκαταστήματα):

-ισόγειο κατάστημα 15,7 τ.μ. στη στοά του Μεγάρου Παλλάδος που έχει εκτιμηθεί προς 45 χιλιάδες ευρώ, με το τίμημα πρώτης προσφοράς να είναι περίπου 74 χιλιάδες ευρώ.

-υπόγειο κατάστημα 49,3 τ.μ. στο Μέγαρο Παλλάδος με αξίας εκτίμησης 150 χιλιάδες ευρώ, με πρώτη προσφορά ύψους 120 χιλιάδες ευρώ.

-υπόγεια αποθήκη 21,2 τ.μ. στο ίδιο κτήριο που εκτιμάται προς 175 χιλιάδες ευρώ, με τιμή πρώτης εκκίνησης 140 χιλιάδες ευρώ.

Προβλήματα χρόνων

Ο πλειστηριασμός ακινήτων της Hondos Παλλάς αποτελεί μέρος του επιλόγου των προβλημάτων της εταιρείας που έχει άδεια χρήσης του εμπορικού σήματος «Hondos Center» στα τρία καταστήματα της Ιπποκράτους, της Πατησίων και της νέας Ιωνίας Αττικής όπου η έλλειψη προϊόντων είναι εμφανής δια γυμνού οφθαλμού.

Τμήμα της επιφάνειας του καταστήματος της Ιπποκράτους είχε μισθωθεί στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος.

Πέρυσι η εταιρεία είχε υποβάλει αίτηση για άνοιγμα της διαδικασίας εξυγίανσης με τους πιστωτές με στόχο το «κούρεμα» κατά 50% των χρεών. Ωστόσο, η συζήτηση της αίτησης -τον Ιούνιο του 2015- ματαιώθηκε.

http://www.trelokouneli.gr/fate-anaptyxi-neo-kanoni-sta-hondos-center-giati-klinoun-ta-katastimata/

1 σχόλιο:

  1. Χαίρετε,
    Ψάχνετε για μια αξιόπιστη και διαπιστευμένη ιδιωτική εταιρεία δανειστή που προσφέρεται για μια δια βίου ευκαιρία; Παρέχουμε όλα τα είδη δανείων με πολύ γρήγορο και εύκολο τρόπο, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, επιχειρηματικά δάνεια, επενδυτικά δάνεια, εξυγίανση χρέους και πολλά άλλα. Έχετε αρνηθεί οι τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε ενοποίηση ή στεγαστικό δάνειο; Μην ψάχνετε άλλο, όπως έχουμε εδώ, για να κάνουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα ένα πράγμα του παρελθόντος. Προσφέρουμε δάνεια από 5.000 δολάρια σε 50.000.000 δολάρια με πολύ υψηλά επιτόκια δανείων ύψους 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου τώρα και θα χαρούμε να κάνουμε τα οικονομικά σας προβλήματα και τα παρελθόντα πράγματα, Δεν απαιτείται πιστωτικός έλεγχος, 100% εγγυημένος.
    Στείλτε μας email: (albakerloafirm@gmail.com).

    ΑπάντησηΔιαγραφή