Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Έρχεται η υποδούλωση των αγροτών στις πολυεθνικές με «βούλα» ΕΕ


Φωνές απόγνωσης προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν συναδέλφους τους στην Ευρωβουλή, προκειμένου να καταψηφιστεί η νομοθετική πρόταση που υποχρεώνει τους αγρότες της Ε.Ε. να μην αναπαράγουν τους σπόρους αλλά να τους αγοράζουν μόνο από πολυεθνικές.


Η εισαγωγή του όρου της «βιομηχανικής πατέντας οργανισμών» την δεκαετία του '80, άλλαξε την φύση της ίδιας της γεωργίας.

Μόνο λίγες εταιρείες-κολοσσοί που δεν ξεπερνούν την μία ντουζίνα (Syngenta-Dupont, Monsanto, Basf) ελέγχουν τα 2/3 της παγκόσμιας αγοράς.

Στόχος το να μην μπορεί κανένας να παράγει προϊόντα για συντηρηθεί και να είναι εξαρτημένος από τα μεταλλαγμένα των πολυεθνικών της Νέας Τάξης.

Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης τονίζουν ότι με το την νέα νομοθετική πρόταση εξασφαλίζεται δήθεν η προστασία της βιοποικιλότητας και της βιώσιμης γεωργίας.

Η έγκρισή της θα σημάνει και το τέλος των τοπικών ποικιλιών και την εξάρτηση του αγροτικού κόσμου από τις πολυεθνικέςτης γενετικής μηχανικής που προωθούν τα μεταλλαγμένα ως τη «λύση» των προβλημάτων επισιτισμού παγκοσμίως, έτσι ώστε να χορτάσουν οι παγκόσμιες μάζες.


ΠΗΓΗ

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/06/blog-post_477.html#ixzz4BSkXZVNu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου