Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΚ! Έρχεται λουκέτο σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία!




Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία μετά από 60 χρόνια λειτουργίας στον κλάδο των ασφαλειών βρίσκεται στη δίνη οικονομικών προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα.Η εταιρεία πληρώνει το τίμημα του PSI που ανήλθε στα 30 εκατ. ευρώ, καθώς από το 2012 μέχρι σήμερα δεν ήταν σε θέση να καλύψει τη ζημιά που προκάλεσε το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων. Πριν λίγες ημέρες η Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της ΤτΕ ζήτησε έκθεση για τη νομική κατάσταση ακινήτων και σχετικές ενέργειες για τη μεταβίβασή τους και για το πόσον η εταιρία μπορεί να ανταπεξέλθει σε όσα απαιτούνται ως τις 3-10-2016. Συγκεκριμένα, με νέα απόφασή της η Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων αναφέρεται στην λήψη διοικητικών μέτρων κατά της ασφαλιστικής επιχείρησης με την επωνυμία «IΝΤΕRΝΑΤΙΟΝΑL LΙFΕ Ανώνυμος Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων» (Εταιρεία) σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 223 έως 225 και 229 του ν. 4364/2016. Στην απόφαση με ημερομηνία 19.9.2016 αναφέρονται τα ακόλουθα:

Αναθέτει στον Ασφαλιστικό Διαχειριστή κ. Ιωάννη Περιστέρη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 224 παρ. 3 του ν. 4364/2016, τη διοίκηση της Εταιρείας σε αντικατάσταση του Διοικητικού της Συμβουλίου και αφαιρεί τις εκτελεστικές αρμοδιότητες των μελών του.

Διατηρούνται σε ισχύ τα μέτρα της υπ’ αριθμ. 193/1/27.7.2016 απόφασης της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η απόφαση ισχύει από την έκδοσή της και κοινοποιείται στην Εταιρεία και στον Ασφαλιστικό Διαχειριστή της κ. Ιωάννη Περιστέρη του Δημητρίου. Η απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος και να κοινοποιηθεί στην Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (ΕΑΑΕΣ) καθώς και στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού (Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, Γενική Δ/νση Αγοράς, Δ/νση Εταιρειών & Γ.Ε.Μ.Η.).

Ανακοίνωση

«Για εμάς, όπως και για εσάς, το τέλος σημαίνει μια νέα αρχή, μια καλύτερη αρχή…» αναφέρει ανακοίνωση που υπογράφουν οι Φωκίωνας και Ιωάννης Μπράβος με ημερομηνία 20-09-2016, την ίδια μέρα που η ΤτΕ (ΕΠΑΘ) ανέθεσε στον Ασφαλιστικό Διαχειριστή Ιωάννη Περιστέρη την διοίκηση της εταιρίας. Στην ανακοίνωση της οικογένειας Μπράβου δεν υπάρχουν αναφορές ή απαντήσεις στα ερωτήματα της ΕΠΑΘ και για την τύχη των ασφαλισμένων. Δείτε εδώ την ανακοίνωση που προδιαγράφονται νέες εξελίξεις για την τύχη της INTERNATIONAL LIFE και των ανθρώπων της:




https://hellasforce.com/2016/09/22/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83/

1 σχόλιο:

  1. Γρήγορη προσφορά δανείου μεταξύ ατόμων σε 24 ώρες.

    Γεια σας

    Εσείς που έχετε πραγματικά οικονομικά προβλήματα. Εσείς που απορρίπτονται από τις διάφορες τράπεζες παρά τις προσπάθειές σας.

    Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι οικονομικός, ο οποίος χορηγεί δάνεια σε όσους έχουν καλό χαρακτήρα, ειλικρινείς, που μπορούν να με αποπληρώσουν εντός της συμφωνημένης προθεσμίας με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1000 έως 9.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή